Motosikletli ve silahlı saldırgan dehşet saçtı: 2'si çocuk 7 yaralı

Gaziosmanpaşa'da motosikletli 2 şüpheli tarafından 4 ayrı sokakta gerçekleştirilen silahlı saldırılarda 2'si çocuk 7 kişi yaralandı. Yakalanan şüphelilerin çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgiye göre, bugün akşam üzeri saatlerinde Gaziosmanpaşa'da 4 ayrı sokakta 4 ayrı saldırı gerçekleştiren şahısların ve saldırılarda yaralanan kişilerin kimlikleri belli oldu. Olayın hemen ardından polis ekiplerince kıskıvrak yakalanan saldırganların Osman C. (22) ve Murat A. (24) isimli şahıslar olduğu belirlendi. 

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Osman C.'nin 4 adet kasten yaralama, 2 adet 6136 SKM, 2 adet mala zarar verme, 2 adet uyuşturucu kullanma, 1 adet bisiklet motosiklet hırsızlığı suçlarından kaydı olduğu, Murat A.'nın ise 4 adet 6136 SKM, 1 adet resmi belgede sahtecilik, 5 adet yaralama, 1 adet sahte kimlik kullanma suçlarından arama kaydı olduğu öğrenildi.

7 YARALI

4 ayrı sokakta gerçekleşen silahlı saldırılarda 2'si çocuk 7 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılardan S.G.'nin (62) durumunun ağır olduğu öğrenildi. G.D. (8), D.B. (13), İ.K. (27), Y.K. (18), C.B. (33) ve N.Ö. (51) isimli yaralıların ise hayati tehlikesi bulunmuyor. Yaralıların tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam ediyor.

“DAHA VAHİM SONUÇLARA YOL AÇABİLECEKLERİNE DAİR BİR ÖNGÖRÜYE SAHİBİZ"

Öte yandan, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu da, ilçede bulunan özel bir hastanedeki yaralıları ziyaret etti. Hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Kaymakam Hatipoğlu, “Ekiplerimiz ilçe genelinde gerekli tertibatları hızla alarak, şahısları yakalamak üzere çalışma başlattı. Çok kısa süre içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler, saldırganları yakaladılar. Bu saldırılarda 3 mahallemizde cereyan eden saldırı sırasında 7 vatandaşımız yaralandı. Vatandaşlarımızdan sadece biri, bir kadın vatandaşımız ameliyatta, diğer yaralılarımızın durumu şükürler olsun ki iyi. Ben büyük geçmiş olsun diyorum. Saldırganlar elimizde, çeşitli suçlardan kabarık bir suç kayıtları var. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizi de bu özverili çalışmaları sebebiyle tebrik ediyorum. Saldırganların bu saldırıları devam ettirip daha da vahim sonuçlara yol açabileceklerine dair bir öngörüye sahibiz. Bir tabanca ve birkaç şarjör var. Nitelikli bir silah yakalandı. Biri motosikleti sürüyor, diğeri de çevreye ateş açıyor. Saldırganların durumu ve saldırının nedeni zannediyorum ifadelerin tamamlanmasından sonra belli olacaktır" dedi.

İHA-DHA

Gaziosmanpaşa saldırgan silahlı saldırı