Mısır'da köpek balığı saldırısı bir can daha aldı: Kadın turistin cansız bedenine ulaşıldı

Gündem haberleri Dünya haberleri
Mısır'da köpek balığı saldırısı bir can daha aldı: Kadın turistin cansız bedenine ulaşıldı

Mısır'ın Hurgada kentinde geçtiğimiz gün bir kadın turist, bir köpek balığının saldırısına uğrayarak feci şekilde can vermişti. Olayın ardından bugün bölgede ikinci bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Felaketin adresi Mısır oldu. Köpek balığı saldırısı, bir can daha aldı.

Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil kenti ve turizm merkezi Hurgada'da dün Avusturyalı bir kadın Sahl Hasheesh beldesi açıklarında yüzdüğü sırada köpek balığının saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti. Yetkililer yaşanan olay üzerine bölgeyi üç gün boyunca kapatırken, çevrede süren çalışmaların ardından 40'lı yaşlarında Rumen bir kadın turistin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi. Olayın ardından Çevre Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırıların koşullarını ve arkasındaki nedenleri incelemek üzere bir komite kurulduğu bildirildi.

KIZILDENİZ KIYI ŞERİDİ KAPATILMIŞTI

Yetkililer yaşanan olay üzerine bölgeyi üç gün boyunca kapatarak dalış, şnorkelli yüzme, rüzgar sörfü ve uçurtma dahil tüm deniz faaliyetlerinin yasaklandığını ve balıkçı teknelerinin de Hurgada açıklarında durmasına izin verilmediğini duyurmuştu.

 

Kaynak: İHA

Mısır Hurgada köpek balığı köpek balığı saldırısı