Milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun öldürdüğü Zeynep'in son Whatsapp mesajları

Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Şenpınar cinayetinden hemen önce bir arkadaşıyla mesajlaşan Şenpınar'ın son whatsapp mesajları ortaya çıktı. Şenpınar, "Ahmet ile net bir şekilde bitti" yazdığı, Kemaloğlu'nun ise cinayet sonrası tweeti dikkat çekti

Muğla'da geçen gün yaşanan ve tüm Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından Zeynep Şenpınar'ın cinayetten önceki WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. Şenpınar, bir arkadaşıyla olan mesajlaşmalarında katili kastederek "Ahmet'le net bir şekilde bitti. Birbirimizle hiç alakamız yok" ifadelerini kullanmış.

Olay, dün sabah saatlerinde Menteşe'nin Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar (25) ile milli boksör erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu (26) arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Selim Ahmet Kemaloğlu, kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ı dövüp göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Ardından da 112'yi arayarak ihbarda bulundu.

Kendine de bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu hastaneye kaldırıldı. Selim Ahmet K.'nin tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

"1 AYDIR BİRBİRİMİZLE ALAKAMIZ YOK"

Zeynep Şenpınar'ın (25) bir arkadaşına, "Ahmet'le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı.

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ayrılığı kabullenmediği için öldürdüğü şüphesi üzerine duruluyor.

Öte yandan Şenpınar'ın türkü söylerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Şenpınar'ın söylediği türkü, izleyenlerin yüreğini burktu.

Milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun öldürdüğü Zeynep'in son Whatsapp mesajları - Resim : 1

CİNAYET SONRASI TWEET: İKİ CANA KIYDINIZ, GÖZÜNÜZ AYDIN

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı da ortaya çıktı.

Milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun öldürdüğü Zeynep'in son Whatsapp mesajları - Resim : 2

(DHA)