MHP lideri Devlet Bahçeli geçirdiği kazanın ardından ilk kez kamera karşısına geçti

HABER MERKEZİ
Gündem haberleri Devlet Bahçeli MHP

MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirmişti. İşte lazanın ardından ilk kez kamera karşısına geçen Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin son detaylar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 12.45'de Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’na gelerek sandığa katılım gösterdi.

Oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, yeni yüzyılın mahalli idari seçimleri olarak ilk seçimin gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Seçimlerin bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

BAHÇELİ'NİN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN SON DETAYLAR

16 Mart'ta kurultayda kaza geçiren Bahçeli'nin sağlık durumu merak ediliyordu. sol kolu askıya alınan Bahçeli 14 günlük aranın ardından ilk kez kamera karşısına geçti. Komplikasyonlar sonucu sağ gözünün üstüne morluklar oluştu. Onun dışında sağlık durumuyla ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor.