MHP lideri Bahçeli: Batı "zillet ittifakı"ndan yana tavır koymuştur

Devlet Bahçeli Gündem haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende" Trabzon Mitingi'nde konuştu. Bahçeli, 14 Mayıs öncesi bazı ülkelerde dergi ve gazetelerin algı yaptığını belirterek, "Batı "zillet ittifakı"ndan yana tavır koymuştur" dedi.

MHP lideri Bahçeli, Trabzon mitinginde vatandaşlara hitap etti. Bahçeli, "Bazı ülkelerde yayınlanan dergi ve gazetelerin, Türkiye'nin demokrasisi ve itibarına ilkel ve ilkesiz dayatmalarda bulundukları gözlenmektedir. Sistemli ve şiddetli algı operasyonu yapıyorlar. Batı 14 Mayıs seçimleri öncesi aleni bir şekilde zillet ittifakından yana tavır koymuştur. İngiliz The Economist Erdoğan gitmeli diyor. ABD'de yayınlanan dergi 14 Mayıs seçimlerine dış müdahale çağrısında bulunuyor. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz. " ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

 Trabzon'a bakınca, bize her yer Trabzon diyen vatan evlatlarının çağrısı duyulur. Trabzon'a bakınca Maçka'da PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen Eren Bülbül'ün nur yüzlü çehresi görülür.Bizi birbirimizdrn ayırmak için provokasyon yapanlara sonuna kadar kapalıyız. Mezhep ayrımcılığı yapanlara her zaman karşıyız.

14 Mayıs'ta tüm dünyanın gözü üzerimizde olacak

Devlet ve milletle birlikte her şeyden önce Türkiye'yiz. Canımızı dişimize takarak çalışıyoruz, çabalıyoruz. 14 Mayıs 2023'te aziz milletim sıra sende. Muhalefet partilerine dempkratik hesap mutlaka sorulacaktır. 14 Mayıs Pazar günü tüm dünyanın gözü üzerimizde olacaktır. Madem onlar ülkemizi takip ediyor, o zaman Trabzon'un vereceği güçlü bir mesajın olması da mukadderdir. 14 Mayıs'ta Türk ve Türkiye Yüzyılı'na adım atmak hepinizin iradesinde. 

Türkiye Cumhuriyeti Türk milli kimliğinin üzerinde yükselmiştir. Türk Cumhuriyetinin harcı şehit kanlarıyla karılmıştır. Türk demokrasisi rüştünü defalarca ispat etmiştir.

Batı zillet ittifakından yana tavır koymuştur

Son günlerde bazı ülkelerde yayınlanan dergi ve gazetelerin, Türkiye'nin demokrasisi ve itibarına ilkel ve ilkesiz dayatmalarda bulundukları gözlenmektedir. Sistemli ve şiddetli algı operasyonu yapıyorlar. Batı 14 Mayıs seçimleri öncesi aleni bir şekilde zillet ittifakından yana tavır koymuştur. İngiliz The Economist Erdoğan gitmeli diyor. ABD'de yayınlanan dergi 14 Mayıs seçimlerine dış müdahale çağrısında bulunuyor. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz. İktidarın ruhsatı Ne ABD'den ne İngiltere'den ne Almanya'dan alınacaktır. Emperyalizmin beşinci kol faaliyetine soyunan kimliksizlerdir. 

 Erzurum'daki provokasyon

14 Mayıs seçimlerini sabote etmek için ajanlar devrede, alçaklar mesaide. 7 Mayıs'ta Erzurum'da yaşanan, Trabzon'un kültüründen nasibini almamış şahsın neden olduğu provokasyondur. Meydan meydan dolanıp fitne saçması, görevini ihmal ederek ağır kusurlu bulunması yanlış üstüne yanlıştır.

Esnaf ziyareti diye gidip korsan mitinge kalkan malum belediye başkanı Trabzon'un yüz karasıdır.

Kimse Erzurumlu kardeşlerimize ve polisimize iftira atmasın. Tehlikeli provokasyon testi yapılmış ve ters tepmiştir. Dadaşların şuurlu tavrı ile bozulmuştur. İstanbul'da 1 milyon 700 bin vatandaşın buluşması korkuya kapılmalarına neden olmuştur. Eren Bülbül'ün dökülen kanlarının hesabını vereceklerdir. Adaleti teröristler için isteyen ahlaksızlar, şehit edilen asker eşi Nurcan kardeşimizin hesabını nasıl soracaklar. Terör ittifakının bütün özellikleri zuhur etmiştir. İstanbul başkanı gelsin de Eren Bülbül için adalet istesin.

Kılıçdaroğlu, ülkeyi yönetemez

Kılıçdaroğlu bölücü terör örgütünün adayıdır. Kılıçdaroğlu, ülkeyi yönetemez. Bu aziz milletin geleceği zillete emanet edilemez. Yerli ve milli savunma sanayindeki dev güçlü yatırımları daha da güçlendireceğiz. Kendi ayaklarımızın üzerinde durduğumuzu cümle aleme göstereceğiz. 

Cumhurbaşkanı hükümet sistemiyle Türkiye'nin geleceği aydınlanacaktır. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi tarihin çöplüğüne fırlatmak için 14 Mayıs milat olacaktır. Önümüzdeki pazar gününde itibaren güçlü Türkiye'nin şafağı sökecektir. Zillet ittifakı kalbi mühürlenmişlerin ittifakıdır. Cumhur ittifakı ise, adaletin hakkaniyetin milli duruşun ittifakıdır. Türkiye zillete düşmeyecek, inanıyorum ki Trabzon zillete yenilmeyecektir.

Kaynak: Haber Global TV

Bahçeli MHP Trabzon