MHP lideri Bahçeli'den çağrı: Mutlaka sandığa gidiniz

Devlet Bahçeli Muğla

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla'da "Aziz milletim sıra sende" mitinginde konuştu. Bahçeli, vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaparak, "Oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla mitinginde konuştu. Bahçeli vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaparak, "Yurt dışında ve yurt içinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza çağrımdır. Oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Vatandaşlarımızın iradesi sandığa yansıyacaktır. Bazı ülkelerde demokrasi düşmanları sahne almıştır. Terör yandaşları vatandaşımızın hür iradesine darbe vurmak istemişlerdir. Sandık demokrasinin namusudur bu namusa musallat olanlar insanlık düşmanıdır. 

Kalp işareti yapan iki yüzlü siyasiler Muğla'yı kandıramaz.

MUTLAKA SANDIĞA GİDİNİZ

Yurt dışında ve yurt içinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza çağrımdır. Mutlaka sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar. Huzurlu bir Türkiye için aziz milletim sıra sende. Lider ülke ve süper güç Türkiye'yi inşa etmek için aziz milletim sıra sende. 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiğidir. 

KILIÇDAROĞLU MEZHEP KIŞKIRTICILIĞI YAPIYOR

Siyasetçi dürüst olmalı, sorunlara çözüm üretecek yetkinliğe haiz olmalıdır. Sözüm milletin sözüdür, irademiz milletin iradesindir. Zillet ittifakı tehlike saçmaktadır. Kılıçdaroğlu, etnik ve mezhep kışkırtıcılığı yapıyor.

Zillat ittifakının gizli ajandası teslim olmuş bir Türkiye'dir. Kılıçdaroğlu'nun kanlı destekçileri PKK'dır, YPG'dir, FETÖ'dür. Anlaşılan cumhuriyet, zillet ittifakını rahatsız ediyor. Türkiye'de rejimi değiştirecek bir alçak anasının karnından doğmadı. 

Kılıçdaroğlu soracağım sorulara derhal cevap vermelidir. HDP ile özerklik konuştu mu? İmralı canisini önce ev hapsi sonra dağlara salma konusunda ittifak sağlandı mı? Hangi sözleri verdi, ne vaatlerde bulundu?

TÜRKİYE'NİN YÜKSELİŞİNDEN MEMNUN DEĞİLLER

Hevesi kursağında kalacaktır. Hayalini kurduğu, karanlık bir ülke tablosuna asla ulaşamayacaktır. İHA'larımıza SİHA'larımıza KIZILEMA'ya KAAN'a TCG Anadolu'ya Hürkuş'a havayollarından demiryollarına hazımsız olanlara Türk milleti asla hoş görmez. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller.

CHP YÖNETİMİ HDP'NİN OYUN UŞAĞINA DÖNMÜŞTÜR

Kılıçdaroğlu Muğla'ya baksan zilletin musluğunun 10 gün sonra kesileceğini şimdiden görürsün. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarının paravan cumhurbaşkanı adaylığına tamam demiştir. Bu günkü CHP yönetimi HDP'nin oyun uşağına dönmüştür. CHP yönetimi PKK'yla ittifak tüneline girmiştir. İP ise bunların zillet mezesine dönüşmüştür. CHP'ye verilecek her oy Mehmetçiğimize kurşundur. Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Türkiye'ye suikasttır. Bunlar yüz karasıdır. 

14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanında hizaya girmiş parti başkanları tarihin çöp sepetine atılacaktır. Güçlendirilmiş Parlamenter sistemi tekrar gerçekleştirmeye çalışmak gerçeğe aykırıdır. Ölmüş sistemdir. 

 Türkiye'yi kamplara ayırmaya çalışanlara geçit vermeyecek MHP'dir. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır. Türkiye Cumhuriyeti devletini sonsuza kadar yaşatmaya ve bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız ve yeminliyiz. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli muğla miting