MHP lideri Bahçeli'den 'Bolton' göndermesi!

MHP lideri Bahçeli'den 'Bolton' göndermesi!

Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, Erzincan'da vatandaşlara seslendi. Buradan ABD'ye terör göndermesinde bulundu

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzincan'a gelen Devlet Bahçeli'yi, kent girişinde AK Parti Erzincan milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Şireci ve çok sayıda partili coşkuyla karşıladı. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Bahçeli, beraberindeki TBMM Başkan Vekili Celal Adan, MHP genel başkan yardımcıları Kamil Aydın, Sadir Durmaz ve Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile Erzincan Belediyesine geçti.

Belediye girişinde mehteran ekibinin marşlarıyla karşılanan Bahçeli, Belediye Başkanı Aksun'a makamında ziyarette bulundu. 

Aksun, burada belediye çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı.  Ziyarette, Aksun ve Aksu, Bahçeli'ye çeşitli hediyeler armağan etti.

Bahçeli'nin Erzincan konuşmasının satır başları şöyle;

Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar inşa edilecek güvenli bölgeye yerleştirilmelidir. Güvenli bölge konusundaki oyalamalar, güveni sarsmakta, müttefik ABD'nin terör örgütüne destek vermesi akıl tutulmasına neden olmaktadır. ABD'de 'şahin' olarak tanımlanan, aslında 'kartal' olan Bolton zihniyeti tasfiye edilmiştir.

Terör örgütüyle kucaklaşan CHP'nin gittiği yol, yol değildir. HEDP'nin eline, avucuna düşen bir CHP ortadadır. Emperyalizmin esiridir. Türkiye işgalci değildir, vatanımızı istila için pusuya yatanları pişman etmek vatan görevidir. CHP'nin amacı kaostur. 

İstiyorlar ki Cumhurbaşkanlığı sistemi çöksün, Türkiye tökezlesin. Bekliyorlar ki, yeni bir anayasa yapılsın. Çözülme ve bölünme aşamalarına paldır küldür gitsin. Türkiye ne CHP ne HDP'ye kurban edilmeyecektir. Türk milleti kendi kaderine kendi karar verecektir. Türkiye zalim hesaplara imanla direnecektir. 

Sınır ötesindeki terhlikeli yangın, evimize sıçrayacaktır. Biz bugün vatan savunuyoruz. Her kardeşimi bu savunmaya katılmaya çağırıyorum. 

Kardeşliğimiz kaderimizdir. Hiçbir Türk vatandaşı bu ülkede ikinci sınıf değildir. Türkiye'nin zencisi, ötekisi olmamıştır, olmayacaktır. 

Yeni hükümet sisteminden geriye dönüş yoktur. Yeni sistemin aksayan yönleri de zamanla düzelecektir. Yeni hükümet sistemi Türkiye'nin ayağına vurulan prangaları kıracaktır. 

son dakika Son dakika haberi Devlet Bahçeli Erzincan MHP