MHP'li Enginyurt'tan Bülent Arınç'a tepki

MHP'li Enginyurt'tan Bülent Arınç'a tepki

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Arınç'ın MHP ile ilgili soruya verdiği cevaba tepki gösteren MHP Ordu Milletvekili Enginyurt "Cumhurbaşkanının sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin! Ülkücü ve MHP düşmanısın. Yazıklar olsun" dedi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimini hatırlatarak, “Sen yoksun yanında da başarısız mı? Sen var mıydın 24 Haziran’da? 24 Haziran’da MHP, Cumhur İttifakı vardı” dedi.

Enginyurt, Arınç’ın “aynı düşüncedeyim” demek istediğini vurgulayarak, “Eğer Cumhurbaşkanının sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin! MHP’liler kimsenin sırtında kambur olmamıştır. Ülkücüler ve Türk milliyetçileri olarak sana hakkımızı helal etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Enginyurt yaptığı ayrı paylaşımda ise “Bülent efendi, içinde taşıdığın pis fikirlerini biz biliyoruz.Ülkücü ve MHP düşmanısın. Yazıklar olsun” dedi.

NE OLMUŞTU?

'Jülide Ateş'le 40' programına konuk olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, “MHP, AK Parti'nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

“Ben bunu 2 sebepten söyleyemem. Sayın Cumhurbaşkanımız MHP ile olan ittifaka çok önem veriyor ve bu ittifaka zarar verecek söylemlerden herkesin kaçınmasını istiyor. Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içim de kalsın. Bu bizim için de bir talimat. O yüzden içimizden ne düşünürsek düşünelim bunu dışarıda söylemek imkanından mahrumuz."

 

Bülent Arınç Cemal Enginyurt MHP