MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız: Milliyetçi Hareket Partisi milli bekanın teminatıdır

MHP 2023 Seçimleri 14 Mayıs Seçimleri
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız: Milliyetçi Hareket Partisi milli bekanın teminatıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, TRT ekranlarında partisinin propaganda konuşmasını yaptı. Yıldız, "Milliyetçi Hareket Partisi milli bekanın teminatıdır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, siyasi partilerin ve seçimlerin demokratik siyasi hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu vurgulayarak, milletin 14 Mayıs'ta yüksek bir bilinçle sandığa gideceğini, küresel emperyalizmin tüm planlarını yerle yeksan edeceğini söyledi.

"Milletimiz mandacıları, terör artıklarını, LGBT yandaşlarını, faiz lobilerini sandığa gömecek, 'lider ülke Türkiye' ülküsüne sahip çıkacaktır." diyen Yıldız, Türk milletinin demokrasiyi evrensel kurallarıyla tam olarak benimsediğine, milli iradeye karşı yapılan tüm tertipleri ve oyunları bozduğuna işaret etti.

Mazlum milletlerin yegâne ümidinin Türkiye olduğunu, 2053, 2071'in altyapısının adım adım inşa edildiğini söyleyen Yıldız, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Geçen beş yıl içinde Ayasofya Camisi ibadete açılmış, Karabağ Ermeni işgalinden kurtarılmış, dünya çapında enerji yatırımları yapılmış, pandemiyle dünyanın gıpta ettiği bir mücadele yürütülmüş, Türkiye diplomasinin merkezi olmuş, Türk birliği ve Turan yolunda önemli mesafeler alınmıştır. Soydaşlarımız arasında gönül, devletler arasında iş birliği teşkilatları kurulmuştur. Savunma sanayinde ve terörle mücadelede destanlar yazılmıştır. 6 Şubat'ta meydana gelen yüzyılın depremiyle ortaya çıkan büyük mağduriyeti bitirmek için her türlü tedbir alınmıştır. Her alanda yaralar sarılmakta olup imar ve ihya süreci kesintiye uğramadan devam edecektir."

Yıldız, toplumun beklentisi olan birçok yapısal düzenlemenin hayata geçirildiğini, vatandaşların tercihini Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçeceğini, Milliyetçi Hareket Partisini nitelikli bir çoğunlukla Meclis'e göndereceğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Biz milletimizin sağduyusuna inanıyor, engin ferasetine güveniyoruz. Değerli vatandaşlarımız, sipariş üzerine yazılan uyduruk araştırmalar, sosyal medyada dolaşıma sokulan yalan haberler, çarpıtılmış bilgiler, sahte içerikler... Aktif bir azınlık eliyle ülkemize sürekli iftira ediliyor. Dönmeler, devşirmeler, şarlatanlar, sahtekârlar, siyasi fırıldaklar, mandacılar, bölücüler, bilumum Türk İslam düşmanları küresel emperyalizmle iş birliği yapmış, derin Amerika'yla silah çatmış, neslin devamına karşı adeta savaş açılmıştır."

Sağlıklı bir aile yapısının önemine değinen, başörtüsünün anayasal güvenceye kavuşması ve ailenin korunmasına yönelik kanun teklifini Cumhur İttifakı olarak hazırladıklarını hatırlatan Yıldız, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Milliyetçi Hareket Partisi güçlü bir demokrasi, huzur içinde bir hayat, ahlaklı bir kalkınma için Türk milletinin ümidi, ülkenin geleceği, milli bekanın teminatıdır. Değerli vatandaşlarımız liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin çağrısına buradan bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Önce 'Ülkem ve milletim' diyorsan çağrım sana. 'Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim' diyorsan çağrım sana. 'Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok, devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye' diyorsan şimdi zamanı."

 

Kaynak: AA

MHP feti yıldız 2023 seçimleri 14 Mayıs seçimleri