Meteorolojiden 'Sivasspor'lu kar uyarısı: Hazırlıksız yakalanmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Meteorolojiden 'Sivasspor'lu kar uyarısı: Hazırlıksız yakalanmayın

Meteoroloji kar yağışı uyarısını Sivasspor'un beyaz formasıyla yaptı. Dün oynanan maçta karlı havada beyaz formayla mücadele eden ve sahada görülmeyen Sivassporlu oyuncuları paylaşan Meteoroloji "Haberdar olun hazırlıksız yakalanmayın" uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) sosyal medya hesabından Başakşehir-Sivasspor maçındaki bir görüntü üzerinde esprili bir kar uyarısı yapıldı. Dün İstanbul'da kar altında oynanan ve beyaz forma yüzünden sahada görülmeyen Sivassporlu oyuncuları paylaşan MGM "Başakşehir-Sivasspor maçından bir fotoğraf. Fotoğrafta Sivasspor futbolcuları da var. Bulabildiniz mi? Haberdar olun, hazırlıksız yakalanmayın..." mesajı verildi. 

Dün dünya spor basınında da geniş yer bulan görüntü üzerinden, bugünkü Beşiktaş-Galatasaray maçı için de uyarı yapıldı. Beşiktaş kulübü günler öncesinde, üzerinde taraftarların imzalarının yer aldığı beyaz renkli özel tasarım bir formayla sahaya çıkacağını ilan etmişti. Kar yağışının İstanbul'da etkili olmasıyla Beşiktaş kulübü kararını değiştirdi ve beyaz formayla çıkmayacağını açıkladı.

Meteoroloji'nin resmi Twitter hesabından Beşiktaş'ın forma değişikliği kararı da paylaşıldı ve "Haberdar olun, hazırlıksız yakalanmayın" denildi.

Kaynak: Haber Global TV

meteoroloji