Mervenur Polat ölü olarak bulundu! Cesedini paketleyip kurye ile babasının evine göndermiş

Mervenur Polat ölü olarak bulundu! Cesedini paketleyip kurye ile babasının evine göndermiş

Mervenur Polat'ın kaybolmasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Mervenur Polat'ın cesedi bulundu, 6 kişi gözaltına alındı. Katil zanlısı C.A.'nın Mervenur Polat'ın cesedini paketleyip kurye ile babasının evine gönderdiği ortaya çıktı.

Antalya'da 4 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Mervenur Polat ölü bulundu.  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek 19 Ekim 2020'de evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat'ın bulunması için çalışma başlattı. 

Ekiplerin çalışması sonucu genç kadının cesedi, Muratpaşa ilçesindeki evin çatısında bulundu. Polat'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  

Mervenur Polat’ın birlikte en son görüldüğü kişi C. A.’yı gözaltına aldı. Genç kadının ölümüyle ilgili uyuşturucu madde kullanımı ve cinayet iddiaları bulunurken, olayın aydınlatılmasına yönelik geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Ekipler olaya ilişkin C. A.'nın yanı sıra S. A. F.T., İ.H. K.S.G., ve G.H isimli şahısları gözaltına alındı.

Zanlılardan C. A.'nın ifadesinde cinayet suçlamasını kabul etmediği, Polat'ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi. Cüneyt C. A.'nın, genç kadın ölünce koktuğu için polise haber vermediğini ve cesedini babasının evinin çatısına götürdüğünü anlattığı kaydedildi.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu.

Müge Anlı’nın canlı yayında aktardığı bilgilere göre C. A., Mervenur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi.

Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen C. A., cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi. Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü. 

ANNEDEN DNA ÖRNEĞİ ALINDI

Tanınmaz halde bulunan Mervenur Polat'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Ölüm haberini duyan Kenan Polat ve bir yakını morga gelerek cenazenin teşhisini gerçekleştirdi.

Kesin teşhis için ise ve cesedi Polat’ın annesi Güler Polat’tan DNA örneği alındı. Oldukça üzgün gözlenen ağabey, genç yaşta hayatını kaybeden kardeşine son görevini yerine getirdi.

Talihsiz genç kadının nasıl öldürüldüğü ise otopsi raporundan sonra belli olacağı öğrenildi. Mervenur’un cenazesi, defnedilmek üzere Kayseri’ye gönderildi.

Mervenur Polat kayıp kadın