Mersin'de yolda yürüyen kadınlar dehşeti yaşadı: Yüzüne atıp kaçtılar!

Mersin Gündem haberleri

Mersin’de 3 genç kadın, yolda yürüdükleri sırada dehşeti yaşadı. Yanlarından geçen motosikletteki 2 kişi, kadınlara doğru bir cisim fırlattı. Şüphelilerin attığı cisim, kadınlardan birinin yüzüne isabet etti. Genç kadın gözünden ağır yaralandı.

Dehşete düşüren olay, 18 Kasım Cuma akşam saatlerinde Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Kaldırımda yürüyen 3 genç kadın yaklaşan motosikletli 2 kişi, kızlara doğru yabancı bir cisim attı. Atılan cisim Hatice Aslan'ın gözüne isabet ederken, şüpheliler ise olay yerinden hemen kaçtı.

Cismin çarpmasıyla gözünden ağır yaralanan genç kadın, yere yığıldı. Arkadaşları ve çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürülen kadın, tedavi altına alındı.

Öte yandan, şahısların kadınlara cisim atma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre kaldırımda yürüyen 3 kadının üzerine, karşı yönden gelen motosikletli 2 kişi bir cisim atıyor. Olayın ardından şüpheliler bölgeden kaçarken, gözünden yaralanan Hatice Aslan yere yığılıyor. Genç kadın ilk müdahaleyi arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar yapıyor.

Hastanede tedavi altına alınan Hatice Aslan ve ailesi, şüphelilerin bir an önce bulunmasını ve gerekli cezayı almasını istedi.

Kaynak: İHA

Mersin motosiklet dehşet