Mersin'de bir kişi, babasına şiddet uygulayan kişiyi bıçakla ağır yaraladı

Mersin Gündem haberleri
Mersin'de bir kişi, babasına şiddet uygulayan kişiyi bıçakla ağır yaraladı

Mersin'de bahçede çalışan Çelebi T., alkol alıp yüksek sesle sohbet ettikleri iddia edilen Bülent G. ve iki kuzenini uyardığı için kavga çıktı. Çıkan kavgada darp edilen Çelebi T.’nin oğlu Aslan T. ise Bülent G.’yi bacağından bıçaklayarak ağır yaraladı. Kavgaya karışan 5 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de meydana gelen olay, saat 17.00 sıralarında Tarsus ilçesine bağlı Fevziçakmak Mahallesi’nde yaşandı.

Baba Çelebi T., çocukları Ali T. (19) ve Aslan T. ile birlikte Berdan Irmağı kıyısındaki bahçelerine çalışmaya gitti. Bu sırada 52 ABH 934 plakalı otomobille ırmak kenarına gelen Bülent G. ile kuzenleri Merih G. (38) ve Emrah G. (36), alkol almaya başladı. Bülent G. ve kuzenlerinin yüksek sesle konuşmasından rahatsız olan Çelebi T., uyarmak için yanlarına gitti. İddiaya göre kendini polis olarak tanıtan Bülent G., otomobilden inip bahçe sahibi Çelebi T.’yi darbedince iki grup arasında kavga çıktı. Bahçeden koşarak gelen Aslan T., cebinden çıkardığı bıçakla Bülent G.’yi bacağından yaraladı.

Bülent G.’nin yaralanmasıyla kavga sonlanırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Bülent G., ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bülent G.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise kavgaya karışan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor. 

 

Kaynak: DHA

Mersin bıçaklı saldırı Tarsus