Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt!

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Rize ziyaretindeki gerilim nedeniyle tepki göstermişti. Erdoğan'ın sert sözlerine Akşener'den yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Gelin hanım (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor onun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın sözlerine sosyam medya hesabından yanıt verdi. Akşener'de, “İşte biz, tam olarak da bu nedenle, İYİleştirlmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU'DAN AKŞENER'E DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile 'bunlar daha iyi günler' demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı'' şeklinde bir mesaj paylaştı.

cumhurbaşkanı erdoğan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener