Meral Akşener'den Ali Babacan'a ziyaret

İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret etti. İkili görüşmenin ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenledi.

Görüşme ile ilgili Akşener "Hayırlı olsun ziyareti yaptık. Gelecek hafta da Gelecek Partisi'ne ziyaret edeceğiz. Allah yardımcıları olsun, başarılar diledim. DEVA Partisi'nin kuruluşunda 'Nasıl karşılıyorsunuz?' sorusu geliyordu. Karşılıklı olarak partilerimizin kuruluş aşamasında yaşadıklarını paylaştık. Memleket meselelerini konuştuk. Değerleri görüşleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN BAŞKANINA PARMAK SALLAMADIK"

(Bahçeli'nin "Güçlendirilmiş parlamenter sistemleri boşa bir taleptir" açıklaması) Akşener, "Biz hiçbir siyasi partinin başkanına parmak sallamadık. Benim bu konuda söylecek bir sözüm yok" dedi.

Babacan da görüşme ilişkin şunları kaydetti:  "Görüşmeye heyetler eşlik etti.  Türkiye her alanda zor dönemlerden geçiyor. Ülkemiz daha iyisine layık. Her alanda sorunlar gittikçe büyüyor, ülkemizin geleceği için çalışmak zorundayız. Nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Teşkilatlarını kurma aşamasında bir partiyiz. Memleket için politika üretmek, teşkilatlanmamıza odaklanmak. Yepyeni bir siyasi tarz ve üslup inşa ediyoruz O tarz bir üsluba yanıt vermeye çok olumlu bakmıyoruz."

Kaynak: Haber Global TV

Meral Akşener Ali Babacan