Medya dünyası yasa boğan ölüm! Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Gündem haberleri 2022'de hayatını kaybeden ünlüler
Medya dünyası yasa boğan ölüm! Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Show TV’de uzun yıllar boyuncu kameraman ve kamera servis şefi olarak görev yapan Ediz Alıç kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Show TV’de yıllarca kameraman ve kamera servis şefliği yapan Ediz Alıç kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Okulların tatil olmasıyla birlikte yazlık evinin bulunduğu Muğla Köyceğiz’e giden Ediz Alıç, yemek masasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Alıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2013'te Show TV’den ayrılan 50 yaşındaki Ediz Alıç, 2015-2016 yılları arasında MMC Müzik’te Genel Yayın Yönetmenliği yapıp, 2016’da da Habertürk TV’de Nesi Meşhur Programı’nda yer almıştı.
Alıç, 2017 yılından günümüze kadar ise Sarp İletişim Medya’da kurucu ortak ve yapımcı-yönetmen olarak bulundu.

kameraman ediz

KISA SÜREDE ÜÇÜNCÜ VEFAT

Geçtiğimiz günlerde de efsanevi gazetecilerden Rauf Kemal Gerz geçirmiş olduğu motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti.

Ardından, izleyip yazdığı polis-adliye haberleriyle Türkiye'nin gündemini pek çok kez değiştirmeyi başaran usta gazeteci Nurettin Kurt’un vefatıyla sarsılan medya dünyasını üzecek bir ölüm haberi daha gelmişti. Ediz Alıç da kameramanlar arasında sevilen sayılan bir haberciydi.

Kaynak: Haber Global TV

Show TV