Markette yaptığı dans şovuyla gündem olmuştu, şimdi de apartmanda oynadı

Denizli

Denizli'de markette sevdiği şarkı çalınca bir anda dans eden kadın Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Şimdi de apartmanda dans etti.

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapan emekli öğretmen Nimet İyice, Türkiye'nin sevgilisi oldu. Bir balerini aldıran hareketleri milyonlarca kişi tarafından izlenen yaşlı kadın, küçüklüğünden bu yana vazgeçemediği dans tutkusuyla gönülleri fethetti.

“O esnada bir baktım ki şarkı çalmaya başladı ve kendimi kaybettim”

Küçük bir şov daha yapmayı ihmal etmeyen emekli öğretmen İyice, “Kimse beni bu konuda tutamaz, o gün hem resim yaptım, ağladım ve maaşımı alarak eve döndüm. Dönmeden öncede markette ve pastanede dansımı yaptım. 'Gitme Buradan' şarkısı bir çalsa nerede duyarsam duyayım kendimi tutamıyorum. Dışarı çıkarken nerede duyarsam orada oynayacağım dedim. Gitmeden önce markete gidip yaprak sarmasının fiyatına bakayım dedim. O esnada bir baktım ki şarkı çalmaya başladı. Sarışın kız da vardı ve beni seyrediyordu, başkada kimse olmayınca oynadım. Şarkı bitmeden utandım artık, şikayet edilir diye hemen kusura bakmayın deyip marketten ayrıldım” diye konuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Denizli dans eden kadın