Mardin'in Derik ilçesinde sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobiliyle elektrik direğine çarptı

Mardin Gündem haberleri Trafik kazası
Mardin'in Derik ilçesinde sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca  otomobiliyle elektrik direğine çarptı

Mardin'in Derik ilçesinde bir sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapınca hakimiyetindeki otomobil, kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan olmazken, otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

Mardin'in Derik ilçesinde bir sürücü, aniden önüne fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobiliyle önce kaldırıma çıktı ardından elektrik direğine çarptı. 

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Kızıltepe yolu üzerinde meydana geldi. Osman Ün (26), yönetimindeki 01 AGT 143 plakalı otomobille seyir halindeyken önüne köpek çıkınca, çarpmamak için ani manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı. Kullanılamaz hale gelen otomobilde tek başına olan sürücü Osman Ün, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan muayenesinde Osman Ün’ün sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Köpeğin aniden önüne çıkmasıyla frene basıp direksiyonu kırdığını belirten Ün, "Kaldırıma ve ardından da direğe çarptım. Çok şükür takla atmadım” dedi. 

 

Kaynak: DHA

Mardin Derik