Mansur Yavaş'tan Ekşi Sözlük sürprizi

Mansur Yavaş'tan Ekşi Sözlük sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ekşi Sözlük yazarı oldu. Yavaş, ilk paylaşımında YKS'ye girecek öğrencilere yönelik mesajlar iletti.

Yerel seçimlerden önce Ekşi Sözlük’e konuk olarak sözlük yazarlarının sorularını yanıtlayan Yavaş, bu kez Ekşi Sözlük’e yazar olarak katıldı. Yavaş ilk paylaşımda YKS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi. 

YKS MESAJI

“Mansur Yavaş” adı ile sözlüğe katılan Başkan Yavaş ilk paylaşımında YKS’ye giren öğrenciler için, “Yarın tüm çocuklarımın mutlu bir şekilde ayrılmasını dilediğim sınavdır. Bu vesileyle birkaç şey söylemek istiyorum: emeklerinizin karşılığını alacağınız, başarılı bir sınav geçirmenizi diliyorum. Geleceğinizi belirleyeceğiniz bu başlangıçta, sınavlardan daha fazlası olduğunuzu unutmamanızı hatırlatıyorum. hepinize kolaylıklar dilerim. Her zaman aktif olamasam da zaman buldukça ekşi sözlük'te de sizinle beraber olmaya çalışacağım. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş" ifadelerini kullandı.

Yavaş, yerel seçimler öncesinde 27 Mart 2019'da Ekşi Sözlük'e konuk olarak katılmış ve sözlük kullanıcılarının sorularını yanıtlamıştı.

Yavaş, etkinliğin ardından “Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Başkanlık makamına oturduktan sonra da birtakım mobil uygulamalarla birebir benimle yazışıp iletişim kurabileceksiniz” demişti.

Yavaş'ın Ekşi Sözlük'e yazar olarak olarak katılımı ile ilk gün takipçi sayısı 3 bini aştı.

 

Mansur Yavaş ekşi sözlük