Manisa'da korkunç olay: Baba ile oğlu artezyen kuyusuna düştü

Manisa Gündem haberleri

Manisa'nın Salihli ilçesinde baba ile 2 yaşındaki oğlu, artezyen kuyusuna düştü. Baba ile küçük oğlunu kurtarmak için çalışmalar sürüyor.

Manisa'da baba ile 2 yaşındaki oğlu, artezyen kuyusuna düştü. Baba ile küçük oğlu kurtarılmaya çalışılıyor.

Manisa'nın Salihli ilçesinde kuyuya düşen baba ve 2 yaşındaki oğlu için kurtarma çalışması başlatıldı.

Olay, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki Batu Demir, oyun oynadığı sırada kuyuya düştü. Oğlu Batu Demir'i kuyuya düşmek üzereyken tutmaya çalışan baba Aytuğ Demir (35) de oğluyla beraber kuyuya düştü.

Manisa'da baba ile oğlu kuyuya düştü

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Baba ve oğlu için kurtarma çalışması başlatan ekipler baba ve oğlun kuyunun 20. metrelerinde olduğunu tahmin ediyor.

Baba oğlun kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

KURTARMA ÇALIŞMALARINDA BEŞİNCİ SAAT GERİDE KALDI

Yaklaşık 5 saattir devam eden kurtarma çalışmasında iş makinaları tarafından kuyuya paralel 15 metre derinliğinde bir çukur kazıldı.

Öte yandan kuyuya sürekli olarak hortumlarla oksijen veriliyor. Baba Aytuğ Demir'in ayakkabıları ile oğlu Batu'nun kuyunun kenarındaki bisikleti görüldü.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan olayla ilgili olarak Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı. Bu kapsamda site yönetimi ve kuyuyu açan firma yetkililerinin bilgisine başvuruldu.

ANNE YAĞMUR DEMİR: 'YAĞMUR, BANA YARDIM ET' DEDİ

Kuyunun etrafından kazı çalışmaları devam ederken anne Yağmur Demir ve yakınlarının umutlu bekleyişi sürüyor.

Anne Yağmur Demir, gözyaşları içinde "Ya vücudunu kapattıysa, aşağıda boğulduysa, ya boğulduysa... İlk düştüğünde 'Hayır alamıyorum' dedi. 'Yardım et Yağmur bana, çocuk boğulacak altımda' dedi. Öyle dedi bana yetiştiğimde. 'Yağmur bana yardım et' dedi." ifadelerini kullandı. (İHA-AA)

 

Kaynak: İHA

manisa Salihli Gündem haberleri