Manisa'da 4 gencin ölümüyle ilgili, Muharrem Zengin'in babası Suat Zengin konuştu

Manisa

Manisa'da 4 gencin ölümüyle ilgili olarak, gençlerden Muharrem Zengin'in babası Suat Zengin açıklamalarda bulundu.

Manisa'da 4 gencin ölümü Türkiye'nin gündeminde. İntihar ettikleri üzerinde durulan gençlerin bir veda videosu çektikleri ortaya çıkmış ve videoda "Öbür tarafta görüşürüz" dedikleri görülmüştü.. 4 arkadaştan boynu kırılarak öldüğü belirlenen Ümit Zangal'a ilişkin sır perdesi ise henüz tam olarak aralanmadı. 

4 gençten Muharrem Zengin’in babası Suat Zengin, Kanal D'de katıldığı bir programda konuştu. 

Yaşanan korkunç olayın ardından baba Zengin, “Oğlum için çok üzgünüz, iyi biriydi, oğlumun yıktığı kadar beni bir şey yıkmadı” sözleriyle acısını dile getirdi. Baba Zengin, oğlu hakkında çıkan haberleri de “Bazı şeyler duyuyorum, bu olayı Muharrem Zengin yaptı diye rahatsız oldum” dedi.

Baba Zengin şöyle devam etti:

“10 senedir arkadaşlar biz de onlarla aile gibi olduk. Oğlumun verdiği İngilizce kitabı kargosu daha yeni elime ulaştı, çok büyük hayalleri vardı. Ortaya çıkan videoya çok şaşırdım, inanamadım, yeni gördüm, diğer aileler de şokta."

MANİSA'DAKİ OLAY

Ahmetli'nin Kestelli Mahallesi Bintepeler Akçeşme mevkisinde, 31 Ocak Pazar günü saat 17.00 sıralarında yan yana cansız bedenleri bulunan gençlerden üçünün, cep telefonu kamerasıyla görüntü çekip, ailelerine gönderdikleri ortaya çıktı. 

Boynunun kırılması sonucu hayatını kaybettiği saptanan Ümit Zangal'ın bulunmadığı görüntüde, başlarından bitişik ateşle vuruldukları belirlenen Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal (23) yer alıyor. 

Uyuşturucu içtikleri görülen gençlerden Neşet Dalgın, "Dayım naber, nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka, kusura bakma, yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader" diyor. Bu sırada görüntüye giren Muharrem Zengin de "Öbür tarafta görüşürüz" diye konuşuyor.

Öte yandan pompalı tüfeğin olay yerinde Serkan Zangal'ın bacaklarının üzerinde bulunduğu öğrenildi. Muharrem Zengin ile Neşet Dalgın'ın cansız bedenlerinin yan yana yatar halde, 

Serkan Zangal'ın cansız bedeninin ise kuzeni Ümit Zangal'ın üzerine doğru olduğu bildirildi. 

Soruşturma kapsamında gençlerin kapalı halde bulunan cep telefonlarına da incelenmek üzere el koyuldu. Serkan Zargan'ın Alaşehir'deki eviden alınan bilgisayar da incelenecek.

Kaynak: Haber Global TV

manisa manisa 4 gencin ölümü