Manavgat'ta yanan evler yeniden yapıldı! Bakan Kurum: Yaklaşık 900 yapıyı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz

TOKİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Manavgat'taki TOKİ konutlarının tesliminin ardından yaptığı açıklamada "Yaklaşık 900 yapıyı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Manavgat'taki TOKİ konutlarının tesliminin ardından açıklamalarda bulundu.

Kurum'un açıklamaları şu şekilde:

O gün itibarıyla hızlı çalışmaya başladık. Evlerimiz, ahırlarımız, burada yaşayan canlılarımız zarar gördü. Antalya'da seferberlik ruhu ile hareket ettik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde köy köy, mahalle mahalle vatandaşımızın yanındaydık. Acılarımızı ortadan kaldırmak adına mücadele veriyorduk. Yarın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle de yangının ilk çıktığı Kalemler köyümüzde, diğer yangından zarar gören yerlerde konutları teslim edeceğiz. Yaklaşık 900 yapıyı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Biz sadece yeni yuva yapmıyoruz. Sosyal donatılarıyla, camisiyle, yeşil alanlarıyla burada vatandaşlarımızın ne ihtiyacı varsa, giderme gayreti içinde oluyoruz. Burada ekolojik restorasyon yapacağımızın sözünü verdik. Çiftçilerimize bu manada alanlara ilişkin desteklerimizi yaptık. Vatandaşlarımızın yüzünde tebessüm, doğamızın yeniden canlanması da bizim için mutlulukların en güzeliydi. Kapkara olan Kalemler köyümüz bugün yemyeşil. İnşallah tüm alanlarımızda çalışmalarımı yapıyor olacağız. 81 ildeki çalışmalarımızın odağında çevremiz var, insanımız var.

 

Kaynak: Haber Global TV

Manavgat TOKİ çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum