Malatya'da çöken binaya ilişkin Başsavcılıktan açıklama: Bir iş yeri sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alındı

Malatya
Malatya'da çöken binaya ilişkin Başsavcılıktan açıklama: Bir iş yeri sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alındı

Malatya Başsavcılığı Malatya'da bir binada meydana gelen göçükle ilgili yürütülen soruşturma hakkında yazılı açıklama yayımladı. Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre binada tadilat yaptığı tespit edilen iş yeri sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alındı.

Malatya Başsavcılığı göçük meydana gelen binayla ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin yayımladığı yazılı açıklamada, binada izinsiz tadilat yaptırdığı tespit edilen iş yeri sahibi ile 3 çalışanın gözaltına alındığı bildirildi. 

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya’da iki katlı bir binanın zemin katında yapılan tadilat nedeniyle meydana gelen göçükle ilgili soruşturma başlattı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Malatya il merkezinde 09/11/2021 tarihinde İnönü Caddesi'ndeki iki katlı bir binanın zemin katında yapılan tadilat nedeniyle meydana gelen göçükle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili olarak bilirkişiler tarafından gerekli incelemeler yapılmış olup, toplanan deliller itibariyle izinsiz tadilat yaptırıldığı anlaşılmıştır. Söz konusu tadilatı yaptıran iş yeri sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alınmıştır. Soruşturma çok yönlü olarak titizlikçe sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Malatya'da çöken binaya ilişkin Başsavcılıktan açıklama: Bir iş yeri sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alındı - Resim : 1

 

 

Kaynak: Haber Global TV

malatya Malatya haberleri Malatya son dakika haberleri malatya çöken bina