Lüks otomobille saldırının sırrı çözüldü

Lüks otomobille saldırının sırrı çözüldü

İstanbul Gaziosmanpaşa'da alışveriş merkezi ve rezidansların bulunduğu binanın lüks otomobilden kurşunlanmasının sırrı çözüldü.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir alışveriş merkezi ve rezidans dairelerin bulunduğu binaya uzun namlulu silahlarla ateş açan şüpheliler lüks otomobille kaçtı.  Olayın ardından çalışma başlatan polis, Güngören'de bir işyerine yaptığı operasyonda Ercan U. kardeşi Maşallah U. ile iş yerinde çalışan bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ve olayda kullanılan otomobil, Gaziosmanpaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  

İddiaya göre saldırı olayını gerçekleştiren ve halen polis tarafından aranan Necdet U., ağabeyi Maşallah U.'ya ait lüks otomobille olay yerine gitti ve husumeti olduğu diğer ağabeyinin kaldığı ve ofisin de bulunduğu binaya uzun namlulu silahla ateş ederek kaçtı.

POLİS İŞYERİNE OPERASYON YAPTI 

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede olay yerinde 2 adet boş kovan bulundu. Kaçan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki kameralardan kaçan otomobilin Güngören'de bulunan bir iş yerine geldikleri otomobili sokağa park ederek bir iş yerine girdikleri tespit edildi.

Polis ekipleri bölgede güvenlik tedbiri alırken herhangi bir çatışma çıkma ihtimaline karşı özel harekat polisine adrese çağrıldı. Gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması ve hazırlıklarının tamamlanmasıyla özel harekat polisleri, şüphelilerin girdiği iş yerine operasyon düzenledi.

Lüks otomobille saldırının sırrı çözüldü - Resim : 1

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Polis iş yerinde ve otomobilde uzun süre inceleme yaptı. İncelemede olayda kullanılan uzun namlulu silahın bulunamadığı öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından gözaltına alınan 3 kişi, güvenlik önlemleri altında emniyet müdürlüğüne götürülürken otomobil de çekici yardımıyla emniyete otoparkına çekildi. 

ABİSİNİN KALDIĞI YERİ KURŞUNLAMIŞ

İddiaya göre olay sonrası kaçan ve polis tarafından aranan Necdet U.'nun, husumetli olduğu abisinin hem ofis hemde evi olan yeri kurşunladığı öğrenildi. Olay sonrası Güngören'e aracı bırakan Necdet U.'nun kayıplara karıştığı ve arandığı öğrenildi.

Güngören'de iş yerine yapılan operasyonda ise Necdet U.'nun kullandığı lüks otomobilin sahibi olan diğer ağabeyi iş insanı Maşallah U, ve diğer abisi Ercan U. da gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA

uzun namlulu silah saldırı