Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezi: Ustası bayram kavurmasını püf noktalarını anlattı
Haber Merkezi
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Hem tadıyla hem de görüntüsü ile lezzetli mi lezzeti kavurma bu yıl da Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmezi konumunda. İyi bir bayram kavurmasının nasıl yapılması gerektiğini de ustası Haber Global'e anlattı.
Kurbanlıklar kesildi porsiyonları dolaplara koyuldu. Ve Kurban Bayramı deyince akla gelen kavurma, hem lezzeti hem de görüntüsüyle bu yıl da soflarının vazgeçilmezi konumunda. Ancak iyi bir kavurmanın nasıl olması, hangi şartlarda pişirilmesi gerektiği gibi sorular bu noktada önemli hale geliyor. İşin uzmanlarından olan Şef Gürkan Topçu, bayram kavurmasının püf noktalarını Haber Global'e anlattı.