Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan 'müzik yayın yasağı' açıklaması: Normalleşme taraftarıyım

Kültür Sanat haberleri

Katıldığı bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kovid-19 tedbirleri kapsamında getirilen ve son olarak saat 01.00'e esnetilen müzik yayın yasağı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kovid-19 kısıtlamaları kapsamında getirilen ve kaldırılması yerine 01.00'e çekilen müzik yasağına ilişkin açıklamasında, "Bunun yaşam tarzına müdahale gibi algılatılması bencil ve bir o kadar sinsice" ifadesini kullandı.

Bakan Ersoy, yasağın kaldırılması taraftarı olduğunu ancak bunun ortak bir yol bulunarak çözülmesi gerektiğinin altını çizerek, "Devlet tarafından bakınca sadece bir kesimin değil tüm kesimlerin haklarını gözetmemiz lazım" dedi.

Bakan Ersoy'un konuya ilişkin açıklaması şöyle: "Kültür ve Turizm Bakanı vasfıyla tabii ki normalleşme taraftarıyım. Bu hükümetin de görüşü. Ancak ihtiyaçlara devlet aklıyla yaklaştığınızda sadece bir kesimin değil bütün kesimlerin haklarını gözetmeniz lazım."

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Nuri Ersoy kültür ve turizm bakanı