İstanbul'da korkutan anlar! İETT otobüsü alevler içinde kaldı

İstanbul küçükçekmece
İstanbul'da korkutan anlar! İETT otobüsü alevler içinde kaldı

İstanbul Küçükçekmece'de seyir halindeki bir İETT otobüsünde yangın çıktı. Durumu fark eden şoför yolcuları tahliye ederken, yangın yoldan geçen mikser aracının yardımıyla söndürüldü.

Korkutan olay, akşam saatlerinde Küçükçekmece Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi’nde meydana geldi. Caddede seyir halinde olan Habip Aslan kontrolündeki 34 BA 0127 plakalı İETT otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

YOLCULARI TAHLİYE ETTİ

Durumu fark eden şoför, otobüsü sağa çekerek yolcuları tahliye etti. O esnada yoldan geçen mikser aracı ve diğer araç sürücüleri de yangına müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, otobüste yaptıkları soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

“YANGIN TÜPÜNÜ ALDIM, MÜDAHALE ETTİM”

Yangınla ilgili konuşan otobüs şoförü Habip Aslan, “Virajı dönüyordum. Aynadan baktım duman çıkıyor. Hemen sağa çektim. Yolcuları tahliye ettim. Yangın tüpünü aldım, müdahale ettim. Hiçbir yolcuya bir şey olmadı. O sırada mikser aracı geçiyordu. Yangını söndürmek için çevredeki vatandaşlarla birlikte yardım etti” dedi.

Kaynak: İHA

İstanbul İETT yangın