Küçükçekmece'de silahla evi basan koca dehşeti! Çocukların feryadı yürek parçaladı

"Hayır baba, yapma!.." Bu sözler annesinin boşanmak istediği babası tarafından yaşadıkları ev silahla basılan küçücük bir çocuğun feryatları. Kan donduran görüntüler 24 Haziran'da yaşandı. Fakat koruma kararına uymayan kocanın tehditleri sürüyor!

Küçükçekmece'de Gülcan Aktaş isimli bir kadın, boşanma istediği eşinin yaşadığı evi silahla bastı. Çocuklarının 'Hayır baba, yapma' feryadına kulak asmayan Tamer Aktaş isimli kişi, kapıyı tekmelemeye ve kurşunlamaya devam etti. Zavallı kadın ise o anları cep telefonuyla kayda aldı. 

"ELİMİZDEN GELEN YAPACAĞIZ" 

Sanatçı Haluk Levent kendisine ulaşan videoyu twitter hesabından paylaşıp şunları yazdı:

"Bu çocukların travması ömür boyu sürer :( Emniyet güçleri ve adli kolluk mutlaka gereğini yapacaktır! Bizler de elimizden geleni yapacağız.."

Aslında 24 Haziran günü gerçekleştiği öğrenilen olayda Aktaş'ın bulunduğu yazlığı basan öfkeli koca Tamer Aktaş'ın, kapıya silahla ateş ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Gülcan Aktaş isimli kadın olayın ardından sığınma evine yerleştirildiği ailesinin gelip Aktaş'ı oradan aldığı öğrenildi. Polisin ise olay sonrasında kocanın ifadesini alıp serbest bıraktığı belirtildi. Kadının koruma kararı bulunmasına karşılık Tamer Aktaş'ın buna uymadığı, tehditlerine devam ettiği belirtilirken videonun bugün sosyal medyada paylaşılma sebebinin kadının eşinin tehditlerine yeniden maruz kalması olduğu ifade ediliyor. 

küçükçekmece