Kral kobrayı öpücüklere boğan adamı görenler şaşkına döndü: 'Ölüm öpücüğü'

Yılan Viral videolar

Kral kobrayı öpücüklere boğan adam şaşkınlık yaşattı. Kral kobranın tek bir ısırıkta sağlayabileceği nörotoksin miktarı 20 kişiyi öldürmeye yeterlidir. Ona korkusuzca yaklaşan bu adam ise izlenme rekorları kırıyor.

İnsanların büyük çoğunluğu yılandan söz edildiğinde bile büyük bir korku duyuyor. Ancak bu korkuyu yenmiş ve bu sürüngenleri büyüleyici bulan insanlar da yok değil. Bu görüntülerdeki adamın da kral kobrayı öpücüklere boğduğu anlar görenleri şaşırtıyor.

Gönderiyi, ''tek bir ısırıkta öldürmeye yetecek kadar zehir taşıyor.'' notu ile yayınlandı.

Dünyanın en zehirli yılanı Kral Kobrayı başından öptüğü görüntülerde, adamın onu öpmek için yavaşça yılana doğru ilerlediği görülüyor. Birkaç dakika sonra adam başarılı bir şekilde onun başına bir öpücük konduruyor. Daha sonra da hızla geri çekilip kamerasına gülümsüyor.

Video paylaşıldığından bu yana izlenme rekorları kırdı ve 25.000'den fazla beğeni topladı; yorumlar bölümünde birçok kişi korkularını ve şaşkınlıklarını ifade etti. Bazıları da adamla ilgili endişelerini dile getirdi.

Bir kullanıcı, ''Bana bir milyon verirsin ben bile yapmam'' yazarken, bir diğeri ise ''Ölüm öpücüğü'' yorumunu yaptı.

KRAL KOBRA YILANI CİNSİ HAKKINDA KORKUTUCU BİLGİLER

Kral kobra dünyanın en zehirli yılanlarından biridir. National Geographic 'in web sitesine göre yetişkin bir kral kobranın uzunluğu 10 ila 12 fit olabilir ve ağırlığı 9 kg'a kadar çıkabilir. Bu korkutucu yılanlar kelimenin tam anlamıyla "ayağa kalkabilirler" ve yetişkin bir kişinin gözlerinin içine bakabilirler. Tek bir ısırıkta sağladıkları nörotoksin miktarı 20 kişiyi öldürmeye yetiyor.

İşte kral kobranın öpüldüğü o ilginç görüntülerden bazı kareler...

Kaynak: Haber Global TV

Kral Kobra Kral kobrayı öpen adam yılan videoları kobra