KPSS sonrası gündem oldu! İşte Osman Hamdi Bey'in tablosu

KPSS sonrası gündem oldu! İşte Osman Hamdi Bey'in tablosu

KPSS Lisans Genel Kültür ve Genel Yetenek oturumu tamamlandı. Sorular arasında Osman Hamdi Bey ile ilgili olanı, sosyal medyada en merak edilen konu oldu.

Bugün yapılan KPSS'nin Lisans Genel Kültür ve Yetenek oturumunda sorulan sorular arasında Osman Hamdi Bey'in rekor fiyata satılan 'Kuran Okuyan Kız' tablosu vardı. Sınavın ardından sosyal medyada en çok merak edilen konulardan biri de Osman Hamdi Bey ve sorulan tablosu oldu. 

İŞTE OSMAN HAMDİ BEY'İN TABLOSU...

KPSS sonrası gündem oldu! İşte Osman Hamdi Bey'in tablosu - Resim : 1

SINAVDA SORULAN SORU

Sınavda Osman Hamdi Bey’in 6.3 milyon pound’a satılan eseri sorulurken sınava girenlerin büyük çoğunluğu bu soruya Kaplumbağa Terbiyecisi yanıtını verdi. Sınavdan çıktıktan sonra cevabın Kur'an Okuyan Kız tablosu olduğunu öğrenen binlerce kişi bu durumu sosyal medya üzerinde paylaştı.

KPSS sonrası gündem oldu! İşte Osman Hamdi Bey'in tablosu - Resim : 2

ADAYLAR YANILDI

Sosyal medyada bir anda Kur'an Okuyan Kız tablosu en çok bahsedilen konular arasına girerken KPSS ve Osman Hamdi Bey de yapılan paylaşımlardan nasibini aldı.

Sınava giren birçok kişi Osman Hamdi Bey’in adını gördükten sonra sorunun devamını okumadan Kaplumbağa Terbiyecisi şıkkını işaretlediklerini itiraf etti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Osman Hamdi Bey KPSS