Sabancı çiftinin oğulları Emrecan Sabancı kazanın ardından ilk kez görüntülendi!

Gündem haberleri son dakika
Sabancı çiftinin oğulları Emrecan Sabancı kazanın ardından ilk kez görüntülendi!

Ailesiyle birlikte Yunanistan'ın Leros adasında deniz kazası geçiren Ali- Vuslat Doğan Sabancı çiftinin büyük oğulları Emrecan Sabancı, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Genç Sabancı'nın yüzü, kulağı ve ensesindeki yara izleri dikkat çekti.

Ünlü işadamı Ali Sabancı, eşi ve iki çocuğuyla geçtiğimiz hafta Yunanistan tatilinde kaza geçirmişti. Kayalıklara çarpan bottan kurtarılan ve ölüm tehlikesi atlatan aile, Türkiye'ye getirilerek tedavi altına alınmıştı.

Sabancı çiftinin oğulları Emrecan Sabancı kazanın ardından ilk kez görüntülendi! - Resim : 1

Yunanistan'da kaza geçirdikten sonra ilk olarak Bodrum'a, ardından Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla 25 Ağustos'ta İstanbul'a getirilen Sabancı çiftinin, Amerikan Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisi devam ederken kaza sırasında hafif yaralanan oğulları Emrecan Sabancı önceki akşam Bebek'teydi.

DENİZ YOLUYLA AYRILDI

22 yaşındaki Sabancı, kız arkadaşıyla birlikte Bebek'teki bir otele girerken görüntülendi. Mekana girişte tedbir aldıran Sabancı, aracını otelin kapısına yanaştırarak koşar adım içeri girdi.

Gazetecileri fark eden şoförü ise Sabancı'yı ikaz etti. Otelden gece yarısı ayrılan Sabancı, çıkışta görüntü vermemek için deniz yolunu tercih etti.

Kaynak: Sabah

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Ali sbancı Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan Dünya haberleri zodyak bot Bodrum