Belediye otobüsüyle hastaneye götürülürken vefat etti

Konya
Belediye otobüsüyle hastaneye götürülürken vefat etti

Konya'da bir minibüsün çarpması sonucu yaralanan bir şahıs, yoldan geçen belediye otobüsüyle hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken hayatını kaybetti.

Konya'daki kaza, saat 08.00 sıralarında  Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi Uzunharmanlar Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki Nuri Gürler, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Sürücü de aracıyla hızla olay yerinden uzaklaştı. Yoldan geçen belediye otobüs şoförü, Gürler'in yerde yattığını görünce durumu polise bildirdi. Hayati tehlikesi bulunduğu için de Gürler'i otobüse alıp, hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Ancak Gürler, Altıyol Köprülü Kavşağına gelindiğinde yaşamını yitirdi. Gürler'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI 

Nuri Gürler'e çarpan sürücü Fatih T. (33) polis tarafından yakalandı. 

Kazanın ardından çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaza yerindeki parçalardan ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda aracın minibüs olduğunu belirledi. Minibüsün de kazadan sonra Uzunharmanlar Mahallesi istikametine gittiği saptadı. Ardından bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, minibüsün Uzunharmanlar Mahallesi Eczacı Hüsamettin Sokakta olduğunu belirledi. Minibüs sahibi, aracını arkadaşı Fatih T'nin kullandığı söyledi. Bunun üzerine Fatih T. ve kaza sırasında yanında olan arkadaşı İlyas G. gözaltına alındı.

Kaçan Fatih T'nin başka bir araçla kaza yerine tekrar geldiği, yaralı Gürler'in belediye otobüsüne alındığını görünce de olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Sürücü Fatih T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Konya kaza Belediye otobüsü trafik kazası