Pazarda dehşete düşüren olay! Esnafın çektiği görüntüler ortaya çıktı

Konya

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki pazar yerinde, balıkçı iki grup arasında çıkan kavgada tabancayla ateş açılmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, 3 tabanca ele geçirildi. Kavga anının görüntüleri de ortaya çıktı.  

Olay, pazartesi günü saat 17.30 sıralarında, Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Binkonutlar Mahallesi'ndeki Binkonut Pazarı’nda meydana geldi. Aralarında husumet olduğu öne sürülen balıkçı iki grup, tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek, silahlı kavgaya dönüştü. Pazar yerinden silah seslerinin yükselmesi üzerine alışverişe gelenler, panik yaşadı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede ölen ya da yaralanan olmadığı belirlenirken, eli silahlı şüpheliler, kaçtı.  

TABANCALARLA YAKALANDILAR

Polis ekiplerince sürdürülen çalışmalarda, dün akşam belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda kardeş olan Seyfettin E., Murat E. ile Abdullah E. ve Mustafa A. gözaltına alındı.  Adreslerde yapılan aramalarda, 3 tabancanın da ele geçirildiği belirtildi. 3 kardeşin, olay günü tezgahlarını açmadığı, kavga ettikleri grupla telefondaki tartışmanın ardından pazar yerine gittikleri ve orada da kavga çıktığı öğrenildi. Şüpheliler, bugün adliyeye sevk edildi.  

Pazarda dehşete düşüren olay! Esnafın çektiği görüntüler ortaya çıktı - Resim : 1

KAVGA KAMERADA

Öte yandan pazarcı esnafının cep telefonu kamerasıyla çektiği kavga anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yaşanan arbede ve elinde silah bulunan şüphelilerin kaçtıkları anlar yer aldı.

Kaynak: DHA

Konya haberleri selçuklu haberleri Konya silahlı kavga