Kafe müşterilerinden otomobili çekmelerini isteyince öldürülmüş

Konya
Kafe müşterilerinden otomobili çekmelerini isteyince öldürülmüş

Öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı. Gece iki grup bu kez kafede karşılaştı. Konya'da kafede karnından tabancayla vurularak öldürülen Ömer Faruk Yücetaş'ın (24) vurulma sebebi ortaya çıktı

Konya'da kafede karnından tabancayla vurularak öldürülen Ömer Faruk Yücetaş’ın (24), evine gitmek için müşteriler Furkan Y. (22) ve Fatih K.'den (22) park ettikleri otomobili çekmeleri gerektiğini söyleyince vurulduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Furkan Y. ve Fatih K. ile kafe çalışanı Oğuzhan U. (19), adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sille Mahallesi Baraj Caddesi'ndeki kafede meydana geldi. Kafe çalışanları, müşteriler ve mahalleden gençler arasında otomobil park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Taraflar arasında arbede yaşanırken, olay çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı. Gece iki grup bu kez kafede karşılaştı. İddiaya göre kafeye gelen grup ile mekanda çalışanlar arasında bir kez daha tartışma yaşandı. Müşterilerin panik yaşadığı olay kavgaya dönüşürken, taraflar arasındaki tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.

Mahalleliden Ömer Faruk Yücetaş, tabancayla karın boşluğundan vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yücetaş, ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ömer Faruk Yücetaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Kafe müşterilerinden otomobili çekmelerini isteyince öldürülmüş - Resim : 1

ARACIN ÇEKİLMESİNİ İSTEYİNCE VURULMUŞ

Polisin cinayetle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında Ömer Faruk Yücetaş'ın, evine gittiği yolda yakındaki kafeye gelen müşterinin otomobili olunca geçemediği, kafe çalışanlarından da aracı çekmelerini istediği öğrenildi. Müşterilerden Furkan Y. ve Fatih K. otomobili çekmeyince çıkan kavgada Ömer Faruk Yücetaş'ın tabancayla vurulup, öldürüldüğü belirlendi. Olayda kullanılan 2 ruhsatsız tabanca bulunurken, müşterilerden Furkan Y., Fatih K. ve kafe çalışanı Oğuzhan U. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak: DHA

Konya