Kontrolden çıkan kamyon yüzünden anne ölmüş, oğlu yaralanmıştı: Şoför tutuklandı

İzmir Gündem haberleri Trafik kazası
Kontrolden çıkan kamyon yüzünden anne ölmüş, oğlu yaralanmıştı: Şoför tutuklandı

İzmir'in Konak ilçesinde bir kamyon kontrolden çıkarak karşı yönden gelen otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 15 metrelik yükseklikten alt yola düştü. Kazada, aracın içinde bulunan anne hayatını kaybederken, oğlu da yaralandı. Kamyon şoförü, olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kişinin ölümüne sebep olan feci dün saat 21.30 sıralarında Mürselpaşa Bulvarı Şaraphane Köprüsü’nde meydana geldi.

Konak ilçesinden Bornova ilçesi yönüne giden Osman Özen yönetimindeki kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerleri aşıp karşı yönden gelen Mehmet Emin Çapkınoğlu yönetimindeki otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 15 metrelik yükseklikten alt yola düştü.

Kontrolden çıkan kamyon yüzünden anne ölmüş, oğlu yaralanmıştı: Şoför tutuklandı - Resim : 1

Kazada, otomobildeki Hülya Çapkınoğlu hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüler Osman Özen ve Mehmet Emin Çapkınoğlu ile otomobilde bulunan 3 kişi hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet Emin Çapkınoğlu'nun annesi Hülya Çapkınoğlu'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. Kamyon şoförü Özen ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Özen'in ifadesinde ne olduğunu anlamadığını, kamyonun bir anda kontrolden çıktığını söylediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Özen, bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Kaynak: DHA

İzmir Konak kamyon trafik kazası