'Köle Aranıyor' ilanlarında korkunç detay! İşkence görmek için para ödüyorlar: İdrar içmenin hayalini kurdum

Gündem haberleri İstanbul Sosyal Medya
'Köle Aranıyor' ilanlarında korkunç detay! İşkence görmek için para ödüyorlar: İdrar içmenin hayalini kurdum

İnternet ve sosyal medyada 'Köle Aranıyor' ilanlarıyla, sadist ve mazoşist yöntemlerle işkence ticareti yapan organizasyonlar ortaya çıktı. Saatlik ücretler ödeyerek, aşağılanma, falaka hatta küllük gibi kullanılmaya kadar her tür işkenceyi satın alanlar, kendilerini 'köle' olarak tanımlıyor.

'Köleler' ve 'sahipler', 'Köle Aranıyor' ilanlarından, cinsiyet, yaş, ilişki durumu  bilgilerini, iletişim numaralarıyla birlikte paylaşıyor. Para karşılığı işkence yapan, takma ismiyle 'Sahibe S.', Avrupa ve Arap ülkelerinden de çok sayıda müşterisi olduğunu belirterek "Gelenlerin yüzde 95'i evli" dedi. Köle olarak tanımlanan müşterilerden takma ismiyle C. ise, evli ve iki çocuk babası olduğunu ifade ederek, "Hizmetçi olmak, sehpa ve küllük olarak kullanılmak en iyi yaptığım kölelikler" dedi. 

"İDRAR İÇMENİN HAYALİNİ KURDUM" 

DHA muhabirinin 'sahibe' olduğunu düşünerek, bir kafede görüşen 35 yaşındaki C., evli ve 2 çocuk babası olduğunu, tekstil işçisi olarak çalıştığını anlattı.  İzin günlerinde kölelik yaptığını söyleyen Cemil, en çok küllük ve masa olarak kullanılmaktan keyif aldığını belirtti. Askerden döndükten sonra, 15 yıldır para ödeyerek kölelik yaptığını anlatan C., "Kültürel ve sosyal nedenlerden dolayı, ailemi kıramadığım için evlendim. Karşı tarafın incinmesini hiç istemem bu yüzden iradem zayıf kalıyor. Benim için her zaman sahibe en üst konumdadır. Önceden ne konuşulursa, nasıl bir yol izlenecekse ona uyarım. Karşı taraf bana o aidiyet duygusunu hissettirdiği zaman her şeyi yaparım. Hizmetçi köleliğinden tutun da karşı tarafın mutlu olması için ne gerekirse, her şeyi yaparım. İdrar içmenin hayalini çok kurdum ama olmadı. Hizmetçi olmak, köpek gibi muamele görmek, tasma takmanız, sehpa olarak kullanılmak, hastanelik olacak şekilde küllük olarak kullanılmak en iyi yaptığım köleliklerdir ve çok severim. İdrar da içebilirim, klozetinizi de temizletebilirsiniz. Beni stres atmak amacıyla da kullanabilirsiniz" dedi.

'Köle Aranıyor' ilanlarında korkunç detay! İşkence görmek için para ödüyorlar: İdrar içmenin hayalini kurdum - Resim : 1

"KÖLELİK İÇİN GEREKİRSE EK İŞ YAPARIM"

Sanal kölelik de yaptığını belirten C., "İzmir'de yaşayan bir sahibem vardı, o bana sanal kölelik yaptırdı, çok keyif aldım. Ona bir saat 150-200 lira verdim. Kadın sahibeler bazen güven vermiyor ve çok yüksek ücretler istiyorlar. Gerekirse ek iş yaparım yine de ödeme yaparım" diye konuştu.

"CİNSELLİKLE İLGİLİ BİR ŞEY DEĞİL"

Sosyal medyada 'Sahibe S.' takma ismiyle 4 yıldır para karşılığı işkence yapan bir kadın, gelirinin tatmin edici olduğunu, kazandığı parayla rahatlıkla geçinebildiğini anlattı. S. ve köle ilişkisinin cinsellikle ilgisi olmadığını ileri süren 33 yaşındaki Sahibe Sevda, "Benimle herhangi bir cinsel birliktelikleri mümkün değil. Fiziksel temasları da olmuyor. Tamamen içlerindeki gizemi yaşayıp onu tatmin ediyorlar" dedi. Ayda 15 saat müşterileriyle görüştüğünü, görüntülerini kaydedip sosyal medyadan paylaştığını söyleyen S., sahibelik yaparken çok güçlü ve özel hissettiğini ifade etti. 

"MADDİ İMKANLARDAN DOLAYI BUNU YAPMAK İSTEYEN ÇOK"

Bazı kadınların, para ödeyerek 'sahibe' olduklarını ifade eden S., "Ancak bu sistemde, bir sahibe köleye para ödemez. Hatta köle cebindeki son kuruşu, elinden gelse canını verir. Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var ancak, gerçek bir köle, gerçek bir sahibeyi ayırt edebiliyor" dedi. Kendisine gelen kölelerin çoğunun evli olduğunu belirten S., "Kadın ve yabancı kölelerim de var. Arap ve Avrupa ülkelerinden de çok gelenler var. Yüksek mevkiden insanlar da var. Kesinlikle statüyle ilgili bir şey değil, asgari ücretle çalışan da geliyor. Gelenlerin yüzde 95'i evli. Evliliklerinde eşleriyle paylaşamayacakları bir durum yaşıyorlar" dedi.

"ÜNLÜ BİR İŞ İNSANI BABASIYLA OLAN TEK FOTOĞRAFINI YIRTMAMI İSTEDİ"

Köleleriyle yaşadığı ilginç anıları da anlatan S., "Ünlü bir iş insanı, ölmüş babasıyla olan tek fotoğrafını yırtmamı istemişti. Ben de onu yapmamak için ikna ettim ancak, emin olduğunu söyleyince yaptım" dedi. Kardeş müşterilerinin de olduğunu belirten S., birbirinden habersiz geldiklerini anlattı.

 

Kaynak: DHA

İstanbul sosyal medya Gündem haberleri