Kocasını bıçaklayarak öldürmüştü, adliyeye getirilirken ağladı

Kocasını bıçaklayarak öldürmüştü, adliyeye getirilirken ağladı

İstanbul Güngören'de tartıştığı eşini bıçakla öldürdüğü öne sürülen şüpheli Hülya Ören Bakırköy Adalet Sarayına sevk edildi. Zanlı Hülya Ören, ''Öldürmek istemedim, kendimi savundum. O beni öldürecekti'' dedi.

İstanbul Güngören'de bir binanın giriş katında oturan Hülya Ören ve eşi Kadir Ören, dün bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hülya Ören'in Kadir kocasını bıçaklayarak öldürdüğü belirtildi. 

Gözaltına alınan Hülya Ören'in emniyetteki sorgusunda, yaklaşık 1 yıldır evli olduğu eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını, gece başlayan tartışmanın ertesi günde de devam ettiğini ve eşini, kendisine şiddet uygulaması neticesinde bıçakladığını söylediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından şüpheli Hülya Ören Güngören Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinde Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Adliyeye polis eşliğinde getirildiği sırada ağladığı görülen Hülya Ören, gazetecilerin ''Kocanızı neden öldürdünüz?'' sorusuna, ''Ben onu öldürmek istemedim, kendimi savundum. O beni öldürecekti.'' şeklinde cevap verdi.

AA

Güngören cinayet