Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iş makine yüklü çekici devrildi, sürücünün ilk işi annesini aramak oldu

Kocaeli
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iş makine yüklü çekici devrildi, sürücünün ilk işi annesini aramak oldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hacıosman Mahallesi'nde ağır tonajlı araçların girmesi yasak olan yola giren iş makine yüklü çekici, rampada freni boşalınca devrildi. Kaza yapan sürücünün ilk işi, sağlık görevlisinden aldığı telefonla annesini aramak oldu.

Kaza, bugün öğleden sonra Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Körfez Hacıosman Mahallesi’nde yaşandı.

Emrah Emre Saraç idaresindeki 64 BE 202 plakalı iş makinesi yüklü çekici ile Kuzey Marmara Otoyolu Sevindikli Gişeleri'nden çıktı. Emrah Emre Saraç, Körfez ilçesine gitmek için navigasyon kullandı. Cihazın gösterdiği yolu takip eden sürücü, ağır tonajlı araçlara yasak olan Nihat Atsız Sokağa girdi. Dik rampa olan yolda iniş yaptığı sırada freni boşalan çekici kontrolden çıktı. Yol kenarındaki demir bariyere çarpan araç devrilerek sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. 

KURTARILINCA ANNESİNİ ARADI 

İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücü Emrah Emre Saraç ve yanındaki Celal Eryiğit'i kurtardı. Araç içerisinde cep telefonunu bulamadığını söyleyen Saraç, sağlık görevlisinden aldığı telefonla annesini arayarak kaza yaptığını, ancak durumunun iyi olduğunu söyledi. Yaralılar, ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

YOL TRAFİĞE KAPATILDI 

Kaza yapan çekici ve üzerinde yüklü olan iş makinesinden yola yağ ve yakıt dökülmesi sebebiyle, yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yola dökülen yağ nedeniyle ekipler olay yerinde güçlükle hareket etti. Belediye ekiplerinin yolu temizlemesi ve kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. 

 

Kaynak: DHA

Kocaeli Kocaeli haberleri son dakika Kocaeli haberleri körfez haberleri son dakika Körfez haberleri