Kocaeli'de yabancı uyruklu kadın otel odasında ölü bulundu

Kocaeli

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir erkek ile birlikte otele gelen yabancı uyruklu kadın, otel görevlileri tarafından odasında kanlar içinde ölü bulundu. Kadının, cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruluyor. Şüpheli, kadının annesinin ihbarıyla yakalandı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bir erkekle birlikte otele gelen Özbekistan vatandaşı Lola Ibatova (40), otel görevlileri tarafından kaldığı odada ölü bulundu. Lola Ibatova’nın başına aldığı darbeyle öldüğü tahmin edilirken, birlikte otele geldiği kişi ise annesinin ihbarı üzerine evinde gözaltına alındı.

Olay, Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Özbekistan vatandaşı Lola Ibatova, henüz kimliği belirsiz bir kişiyle birlikte otele geldi. Bir süre sonra odaya giren otel görevlileri, Lola Ibatova’yı kanlar içerisinde hareketsiz yatarken görünce durumu 112 Acile bildirdi. Otele gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, kadının başına aldığı darbeyle öldüğü ihtimali üzerinde duruldu.

Güvenlik kameraları incelendiğinde Lola Ibatova'nın bir kişiyle birlikte otele geldiği, şüphelinin daha sonra odadan çıkarak otelden ayrıldığı görüldü. Ibatova’nın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

ANNESİ POLİSİ ARADI

Lola Ibatova’nın ölümüyle ilgili bir kişi polisi arayarak, oğlunun evde olduğunu ve teslim olacağını söyledi. Bunun üzerine eve giden polis ekibi, şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

 

Kaynak: İHA

Kocaeli Kocaeli haberleri Kocaeli son dakika haberleri Kocaeli darıca Darıca haberleri