Kocaeli'de kırmızı ışıkta kar maskeli dehşet: 2 kadın öldürüldü

Kocaeli Gündem haberleri

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile, arkadan gelen bir otomobilden kar maskeli kişilerce ateş açıldı. Olayda otomobillerde bulunan Emine Çöp ve akrabası Tuğçe Semiz, hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamera görüntüsü de ortaya çıktı.

Olay, sabah saatlerinde, Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi’nde saat 04.45 sıralarında, meydana geldi.

 Emine Çöp (27) ve Tuğçe Semiz’in  (22) bulunduğu otomobil ile Alihan K.’nin bulunduğu otomobil trafik ışıklarına gelerek yavaşladıkları sırada, arkalarından gelen araçtan inen 2 kişi tabancalarla ateş etti.

2 kişi daha sonra otomobile binerek İstanbul istikametine doğru kaçtı. Tuğçe Semiz başına isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Boynuna ve sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Emine Çöp ise kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Omzuna ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Alihan K. ise özel bir hastanedeki tedavisinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kocaeli'de kırmızı ışıkta kar maskeli dehşet: 2 kadın öldürüldü - Resim : 1

30 EL ATEŞ ETTİKLERİ BELİRLENDİ 

Olay yerinde inceleme yapan polis, 30 adet 9 milimetre kovan tespit etti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayın ardından kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

EĞLENDİKTEN SONRA EVLERİNE DÖNÜYORMIŞ

İddiaya göre, Emine Çöp ve akrabası Tuğçe Semiz, Darıca’da bir eğlence mekanında Alihan K. ile birlikte eğlendi. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz ve Alihan K. eğlence mekanından çıktıktan sonra peş peşe araçlarıyla evlerine gitmek üzere ilerledikleri sırada olay meydana geldi. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz’in bir süre önce eşlerinden ayrıldıkları öğrenildi. 

Kocaeli'de kırmızı ışıkta kar maskeli dehşet: 2 kadın öldürüldü - Resim : 2

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olaya ilişkin yeni güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, kadınların içinde bulunduğu kırmızı otomobilin yavaş yavaş ilerlediği ve ışıklarda durduğu, seyir halinde olan taksi şoförünün de aracın yanına durduğu, sesleri duyan ve terslik olduğunu anlayan vatandaşların da olay yerine koştuğu görülüyor. Aynı zamanda görüntülerde, kırmızı otomobilin birden hareket ettiği, vatandaşların ise elleriyle aracı durdurmaya çalıştığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Kocaeli Gebze ilçesi