Kocaeli'de kapısını çaldığı eve zorla girdi, ev sahibi hayatının şokunu yaşadı

Kocaeli

Kocaeli'de bir şahıs, bir apartman dairesine zorla girdi. Kapıyı açar açmaz şahısla karşılaşan ev sahibi kadın ise çığlık atmaya başladı. Korku filmlerini aratmayan olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

Kocaeli'de kapısını çaldığı eve giren şahıs, ev sahibi kadına korku dolu anlar yaşattı. Korku filmlerini aratmayan olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahıs içeri girince kadın çığlık atmaya başlıyor. Panikleyen şahıs bir süre sonra tekrar dışarı çıkıyor. Ev sahibi kadının şahsın akli dengesi yerinde olmadığı için şikayetçi olmadığı öğrenildi.

"Kapı açılır açılmaz içeriye dalıyor"

Olayı sosyal medyadan öğrendiklerini söyleyen mahalle sakini Serdar Seyis, "Konuyla ilgili biz de bazı duyumlar aldık. Şahıs, kapı açılır açılmaz içeriye dalıyor. Zaten akli dengesi yerinde olmayan bir şahısmış. Akli dengesi yerinde olmadığı için de şikayette bulunulmuyor. Görüntüleri ise sosyal medya üzerinden gördük. Görüntüler izlendiği zaman şahsın davranışları kendini belli ediyor. Normal bir vatandaşın yapacağı hareketler değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Kocaeli haberleri Kocaeli