Kızına uyuşturucu satan torbacıyı döverek karakola götüren babanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Avcılar’da kızına uyuşturucu madde satan şahsın mesajını yakalayan baba, şüpheliyi döverek karakola götürdü. Yeni ortaya çıkan görüntüde, gelen babanın marketin yanında oturarak bekleyen şüpheli dövmeye başladığı ve çevredekilere de neden dövdüğünü bağırarak söylediği görüldü.

Avcılar'da iddiaya göre,  kızına uyuşturucu satmak isteyen genci sokak ortasında yakalayan baba, darbettikten sonra polise götürdü. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu sattığı kişi ile ilgili çalışma başlattı. Babanın şüpheliyi darbettiği ve polise götürdüğü anlar kameraya yansıdı.

 Kızının cep telefonu ile mesajlaştığını gören baba, iddiaya göre karşıdaki kişinin 'Ne kadar uyuşturucu hap istediğini' sorması üzerine harekete geçti. Bunun üzerine kızının elindeki telefonu alarak cevap verdiği öğrenilen baba, "10 hap" diye yazarak adres verdi. Belirtilen saatte kızı ile birlikte adrese gelen baba, Bağcılar'dan gelen şüpheliyi beklemeye başladı.

Bir süre sonra gelen şüpheli, iddiaya göre kızı öpmek isteyince baba saldırıya geçti. Kadına taciz olduğunu değerlendiren çevredekiler de baba ile birlikte şüpheli genci sokak ortasında dövdü.

Baba, daha sonra şüpheliyi alarak polis merkezine sürükleyerek götürmeye çalıştı. Dayak yiyen şüphelinin yürüyecek hali kalmaması üzerine durdurulan bir özel otomobil ile yakındaki Avcılar Polis Merkezi'ne götürüldü. 

Kaynak: DHA

Avcılar Uyuşturucu satıcısı kızına uyuşturucu satan satıcıyı dövdü haberler