Kız arkadaşından dikkat çeken iddia! Genç pilotun ölümüyle sonuçlanan gecede neler oldu?

Kız arkadaşından dikkat çeken iddia! Genç pilotun ölümüyle sonuçlanan gecede neler oldu?

THY'de görev yapan pilot Kutay Bayraktar, İstanbul'da oturduğu evin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Araştırma yapan ekipler, Bayraktar'ın kız arkadaşının ifadesine başvurdu.

32 yaşındaki Pilot Kutay Bayraktar'ın, Beyoğlu Cihangir Mahallesi Başkurt Sokak'taki apartmanda bulunan dairesinin balkonundan düşerek ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. Kutay Bayraktar'ın ölmeden kısa süre önce evinde bulunduğu belirlenen kız arkadaşı Gamze Burcu D.'nin ifadeleri ortaya çıktı.  Gamze Burcu D.'nin ifadesinde Bayraktar ile internetten tanıştıklarını söylediği öğrenildi.

 

Kız arkadaşından dikkat çeken iddia! Genç pilotun ölümüyle sonuçlanan gecede neler oldu? - Resim : 1

Gamze Burcu D.'nin olay akşamı Bayraktar'ın evine gidip alkol aldıklarını belirtirken, "Bir süre sonra Kutay, cep telefonumu zorla elimden alıp 'beni aldatıyorsun' diyerek şiddet uygulamaya başladı. O sırada Kutay'ın elinden kurtularak bir odaya kendimi kilitlendim. Bir süre geçtikten sonra Kutay Bayraktar odanın kapısını kırarak bir süre daha şiddet uygulamaya devam etti. Daha sonra, Kutay'ın evinden ayrıldım. Kutay'ın öldüğünü sabah polisten öğrendim" dediği kaydedildi.

 

Kız arkadaşından dikkat çeken iddia! Genç pilotun ölümüyle sonuçlanan gecede neler oldu? - Resim : 3

Kaynak: DHA

kutay bayraktar THY Pilot Kutay Bayraktar