Kırklareli'yi dolu vurdu, çiftçinin emeği ziyan oldu

HABER MERKEZİ
Kırklareli MHP Gündem haberleri

Trakya bölgesinde etkili olan yağışlar, Kırklareli'de de hayatı felç etti. Kenti esir alan dolu, tarım alanlarına büyük zarar verdi. Üreticinin emekleri heba, ürünleri ziyan oldu. MHP heyeti, bölgede inceleme ve açıklamalarda bulundu.

Kırklareli'de çiftçi, dolu yağışı nedeniyle perişan.

Kızılcıkdere, Üsküpdere, Bayramdere, Kavakdere, Karıncak ve Asilbeyli köyleri ile Kavaklı ve Üsküp beldelerinde ciddi hasara yol açan yağışlar, üreticinin emeğini heba etti.

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, bölgeye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kırklareli'yi dolu vurdu, çiftçinin emeği ziyan oldu - Resim : 1

MHP MYK Üyesi Büşra Cin, bu zor günlerde MHP’nin vatandaşların yanında olduğunu belirterek, Trakya'da yaşanan felaketin yaralarını sarmak adına bayram boyunca sahada olacaklarını ve üstlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için gerekli adımları atacaklarını açıkladı.

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve İl Genel Meclisi Üyesi Cihan Alkan da, yerel yönetimlerle ve ilgili kurumlarla iş birliği içinde, zarar tespit çalışmalarına destek olmayı ve mağdur olan çiftçilere ve ailelere yardım ulaştırmayı amaçladıklarını açıkladı. 

Kırklareli'yi dolu vurdu, çiftçinin emeği ziyan oldu - Resim : 2

Çiftçiler ise yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Heyet, Trakya'daki zarar tespit çalışmalarına destek verecek ve mağdur olan çiftçilere yardım ulaştırmak için yerel yönetimlerle iş birliği içinde olacak.