Kırklareli'de 9 saatlik elektrik kesintisi

Kırklareli Gündem haberleri Elektrik kesintisi
Kırklareli'de 9 saatlik elektrik kesintisi

Kırklareli'de yarın 17 köy ve 2 mahallede 9 saat elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine bağlı Kofçaz ilçesine bağlı Tastepe, Yukarıkanara, Ahlatlı, Ahmetler, Aşağıkanara, Beyci, Devletliağaç, Elmacık, Karaabalar, Kocatarla, Kocayazı, Malkoçlar, Tatlıpınar, Terzidere, Topçular köyü ile ilçe merkezinin Yeni ve Yeşillik mahalleleri, kent merkezine bağlı Erikler ve Kadıköy köylerine 21 Kasım Salı günü 09.00-18.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ, söz konusu kesintilerde elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

 KARDAN KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILDI

Kırklareli'de kar yağışı sebebiyle kapanan 25 köy yolu açıldı.

Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle 25 köy yolu kapandı. İl Özel İdaresi ve Karayolları ekipleri kapanan yolları açmak için çalışma yaptı. Merkeze bağlı 7, Demirköy ilçesinde 11, Kofçaz ilçesinde 7 köy yolu ekiplerin müdahalesi ile ulaşıma açtı.

Kırklareli'de 9 saatlik elektrik kesintisi - Resim : 2

ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇLARI DEVİRDİ

Kırklareli’nde şiddetli rüzgar ağaçları devirdi, otomobiller zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz ilçesinde şiddetli rüzgar etkili oldu. Rüzgar sebebiyle caddelerde ağaçlar araçların üzerine devrildi. Devrilen ağaçlardan 3 araç hasar gördü.

Evrensekiz beldesi yolu üzerinde de bir apartmanın çatısı rüzgardan zarar gördü.

 

Kaynak: İHA