Karısını öldürüp evini ve otomobilini ateşe verdi

Kırıkkale'de 75 yaşındaki bir şüpheli, karısını bıçakla öldürdükten sonra evini ve otomobilini ateşe verdi. Katil zanlısı, gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yangın, gece saatlerinde Kırıkkale'de Bahçelievler Mahallesi 711. Sokakta meydan geldi. 4 katlı apartmanın 2. katında kiracı olan 75 yaşındaki M.D. isimli kişi, tartıştığı karısı Koçer Dönmez'i (56) göğsünden ve sırtından bıçakladı. Şüpheli, karısını bıçakla öldürdükten sonra önce doğal gazı açarak evini ateşe verdi sonra da sokaktaki otomobilini yaktı.

DEHŞET SAÇAN KOCA GÖZALTINA ALINDI

Karşı apartmanda oturan Özen Demir isimli bir vatandaş ise sigara içmek için dışarı çıkınca komşusunun evinden çıkan alevleri gördü. Apartmanın tüm zillerine basıp durumu 112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Eve giren itfaiye ve sağlık ekipleri, Koçer Dönmez'in cansız bedenine ulaşarak dışarı çıkarttı. Yangın, itfaiye ekiplerince yarım saatlik sürenin ardından söndürüldü. Soğutma çalışmaları tamamlanınca Olay Yeri İnceleme ekipleri, evde ve otomobilde tahkikat yaptı.

Olayın şüphelisi M.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Evde ve otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Kırıkkale