Kimse sakinleştiremedi... Sinir krizi geçiren halk otobüsü şoförü ortalığı birbirine kattı!

Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, halk otobüsü şoförü yol verme tartışması sırasında sinir krizi geçirdi. Ortalığı birbirine katan şoför, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kendine gelebildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yol verme tartışması sırasında sinir krizi geçiren halk otobüsü şoförü güçlükle sakinleştirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yolcu almak için durağa yanaşan Halil K. yönetimindekihalk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrasında sürücüler Halil K. ile H.U. arasında tartışma çıktı.

Trafiğin sıkışmasıyla birlikte tartışma kısa sürede büyürken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Halil K. bu sırada sinir krizi geçirdi. Polis ve çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştığı Halil K., kendisini yere atınca sağlık ekiplerine haber verildi.

Kimse sakinleştiremedi... Sinir krizi geçiren halk otobüsü şoförü ortalığı birbirine kattı! - Resim : 1

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kendisine gelen Halil K., "Bir anda tansiyon gerildi. Benim de tansiyonum düştü. Zaten bu koronavirüs yüzünden insanların maskesinden ne dedikleri de anlaşılmıyor" dedi. 

Taraflar birbirinden şikayetçi olmayarak olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: DHA

zonguldak