Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut hayatını kaybetti

kilis
Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut hayatını kaybetti

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi gören Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut hayatını kaybetti.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un beyin kanaması geçirdiği öğrenilmiş, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Gaziantep'e getirilen Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un tedavisinin GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde devam ettiği açıklanmış, Bulut'un yoğun bakımda olduğu bildirilmişti. Daha önceki yıllarda da aynı sıkıntı ile bir ameliyat geçirdiği öğrenilen Bulut’un, yeniden bir ameliyat geçirdiği ve uyutulduğu ifade edilmişti.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde bir süredir tedavi gören 53 yaşındaki Bulut, yapılan müdahalelere rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Üçüncü dönem Kilis Belediye Başkanlığı görevini yürüten Bulut, evli ve 3 çocuk babasıydı.

MEHMET ABDİ BULUT KİMDİR?

Mehmet Abdi Bulut, 20 Ekim 1967 tarihinde Kilis’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilis’te tamamladıktan sonra Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı.

Daha sonra Avukatlık Stajına müteakip askerlik hizmetini 1991 yılında 223 dönem Asteğmen olarak Konya Personel Okulu ve Milli Savunma Bakanlığı İnş.Eml. Daire Başkanlığında tamamladı.

1993 yılından itibaren Kilis’te serbest Avukatlık yapmakta iken, 28 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Kilis Belediye Başkanlığını kazandı.

 

 

son dakika son dakika haber