Kılıçdaroğlu'dan yeni mesaj: Bu gece uyumayacağız halkım

Kemal Kılıçdaroğlu 2023 Seçimleri

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Yüzde 60'lar ile başlayan kurgu şu anda 50'nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız" dedi. 

KILIÇDAROĞLU DAHA ÖNCE ŞU MESAJLARI PAYLAŞMIŞTI

"Demokrasi kahramanlarımıza seslenmek istiyorum. İmzalı son sandık tutanağı teslim edilene kadar, ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın. Millet iradesinin tam ve doğru biçimde tecelli etmesi sizin kararlılığınıza bağlı. Göreceksiniz, yorgunluğunuza değecek."

Kılıçdaroğlu, "Öndeyiz" diye tek kelimeli bir paylaşım da yapmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

aa seçim sonuçları canlı seçim sonuçları Seçim sonuçları Seçim sonuçları 2023 14 mayıs seçim sonuçları cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2023 seçim sonuçları kim kazandı Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu