Kılıçdaroğlu ve Özdağ'dan görüşme sonrası açıklama! Özdağ'dan iki soru...

Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ Sinan Oğan

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Ümit Özdağ ile görüştü. Kılıçdaroğlu ve Özdağ, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu. Zafer Partisi kaynaklarınca Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na yönelttiği iki soru da aktarıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları: 

Lütfedip kabul ettiler, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunların bir anlamda masaya yatırdık. Aynı zamanda ben Sayın Genel Başkan'a Millet İttifakı liderlerinin görüşlerini, ortak mutabakat metnindeki düşüncemizi ilettim. Bazı sorular da sordu Genel Başkan. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede Genel Başkan arkadaşları ile görüşecek.

Özdağ'ın açıklamaları: 

Biz de Genel Başkan'a ve heyete teşekkür ediyoruz. Sorularımıza ayrıntılı cevaplar aldık. Biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Diğer siyasi partilerin genel başkanları ve Sinan Oğan ile de sonrasında tekrar değerlendirme yapacağız. Kısa zaman içinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız. 

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SORULAR

1 saat süren görüşmeye ilişkin Zafer Partisi kaynakları, Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na HDP konusundaki düşüncesi ile "Seçilirseniz enkaz devralacaksınız, başa çıkabilecek misiniz?" sorusunu yönelttiğini aktardı.

Kaynak: Haber Global TV

Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan zafer partisi